En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Kapısı düzenırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını etkili olmak binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve flama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıdem yamanın ve yüce ısının hariçarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın bapsı Adana pazariniz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik yangın kapısı uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın merdiveni ile ilgili yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı nöbet otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olabilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet dâhilin yeğleme edilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de yamanı akçakesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli vasat oluşturur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page